290d2e60
Ингредиенты:
Судак -50гр
Кукурузная крупа -25гр
Вода-100мл
Фенхель- 25-30гр

Способ приготовления:

1. Налейте немного воды в сотейник и когда она закипит постепенно добавляйте кукурузную крупу. Готовьте в течении 20 минут периодически помешивая.
2. На пару приготовьте филе судака, удалив предварительно косточки вместе с фенхелем.
3. Перебить все блендером. Если ребенок уже жует сам можно не перемалывать рыбку.
_________________________________________

Ingrediente:
File de Salau — 50gr
Malai fin — 25gr
Fenicul — 25-30gr
Apa — 100ml

Modul de preparare:
1. Intr-o craticioara puneti la fiert apa si odata ce incepe a fierbe turnati malaiul in ploaie, amestecind rapid cu telul. Gatiti in decurs de 20min
2. La aburi pregatiti fileul de salau (aveti grija sa fie fara oase) si feniculul taiat marunt (aproximativ 25-30min)
3. Pasati totul in blender. Daca copilul e destul de mare sa rugume singur, fileul de salau puteti sa-l taiati bucati

Реклама